Judisté z Vršovic v únoru úspěšní na světových soutěžích


Na světovém poháru kadetů – „Fuengirola Cadet European Cup 2023“ ve Španělsku 18.-19. 2. 2023 startovala ve váze do 44 kg naše závodnice Lada Vondráková. V prvním zápase prohrála se závodnicí z Francie (ta celkově obsadila 2.m.), v opravách porazila nejdříve závodnici z Itálie a následně i ze Španělska. V boji o postup o boj o třetí místo byla bohužel nad její síly další domácí závodnice (ta si nakonec bronz vybojovala). Byl to pro ni první reprezentační start a i když neveze medaili, podala super výkon a veze si bodované 7. místo!

Na nejvyšší soutěži mužů v Izraeli-„Tel Aviv Grand Slam 2023“ 16.-18. 2. 2023 startoval Karimov Khusniddin (váha do 73 kg), bohužel i přes bojovný výkon prohrál své úvodní  utkání s borcem z Brazílie (ten celkově skončil na 3.m.) a do dalších bojů nezasáhl. Celý článek s obrázky ZDE

Videa jsou sdílena na župním kanále Sokolské župy Jana Podlipného https://www.youtube.com/@zpodlipneho v playlistu Činnost našich jednot a župy. Videa začínají názvem Fuengirola Cadet European Cup 2023 a Draw: Tel Aviv Grand Slam 2023.

18. – 19. 2. se v Dánsku konal prestižní turnaj „Matsumae Cup“.

Na turnaji startovalo přes 700 závodníků z mnoha států Evropy, ale i Japonska a Kanady.

Za Vršovice nastoupilo 13 judistů a vezou super sbírku medailí!

Zlatou vybojovala Zuzka Sadílková a Martin Sedlák!

Stříbro získala Andrea Mertlová a Anička Kroužková, bronz přidala Karolína Kadlecová!

Krásné 5. místo vybojoval Martin Radosta, 9. místo Dan Borecký a Pavel Škarvada.

Celý článek s obrázky ZDE

Videa jsou sdílena na župním kanále Sokolské župy Jana Podlipného https://www.youtube.com/@zpodlipneho v playlistu Činnost našich jednot a župy. Videa mají název Matsumae Cup Tatami 1 – 2023 – Day One, Matsumae Cup Tatami 2 – 2023 – Day One, Matsumae Cup Tatami 3 – 2023 – Day One, Matsumae Cup Tatami 4 – 2023 – Day Two, Matsumae Cup Tatami 5 – 2023 – Day One a Matsumae Cup Tatami 6 – 2023 – Day One.

Gratulujeme judistkám a judistům z vršovického Sokola k mezinárodním úspěchům!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *